επικοινωνία: e-Mail DiKAExarchion@gmail.com τηλέφωνο6971755712

Όσοι μένουμε, δουλεύουμε και αγαπάμε τα Εξάρχεια μαζευόμαστε κάθε βράδυ Δερβενίων και Θεμιστοκλέους από τις 9 και μετά. Πίνοντας ένα κρασί, μια μπύρα ή ένα τσίπουρο γνωριζόμαστε και συζητάμε. Για να φύγουν οι μαφίες και τα ναρκωτικά από τη γειτονιά μας. Για να σταματήσει ο κοινωνικός κανιβαλισμός και η αποχαυνωτική κατανάλωση. Γιατί τα Εξάρχεια έχουν ιστορία.


-H επόμενη συνέλευση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων θα γίνει στις 23 Σεπτέμβρη στο κηπάκι της Τσαμαδού, ώρα 20.00.

-ΤροφοΣυλλέκτες: H επόμενη συλλογή τροφίμων θα γίνει στις 12 Σεπτέμβρη έξω από τον Σκλαβενίτη στα Εξάρχεια, ώρα 19.00 και η επόμενη διανομή τροφίμων θα γίνει στις 15 Σεπτέμβρη στο Αυτόνομο Στέκι (Ζωοδ. Πηγής και Ισαύρων) ώρα 19.00

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ! …ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!Πρόθυμοι να διαθέσουν το σπίτι ή το κατάστημά τους σχεδόν δωρεάν εμφανίζονται πολλοί ιδιοκτήτες ακίνητων εάν βρουν ενοικιαστές που είναι διατεθειμένοι να επιφορτιστούν με τα χαράτσια και τους φόρους που επιβαρύνουν το ακίνητο.

Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται όλο και περισσότερο στα μεσιτικά γραφεία με τους ιδιοκτήτες να λένε στους μεσίτες ότι το παραχωρούν το ακίνητο τους, ακόμα και χωρίς ενοίκιο, εάν ο ενοικιαστής αναλάβει να πληρώσει τους φόρους και τα χαράτσια.
Λόγω της κρίσης υπάρχουν πολλά ακίνητα που δεν αποφέρουν κανένα εισόδημα και αποτελούν αντικείμενο υπέρμετρης φορολόγησης. Επίσης δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου άνεργοι αναγκάζονται να πληρώνουν μεγάλους φόρους επειδή έχουν κάποιο αχρησιμοποίητο ακίνητο.
Όλοι αυτοί ψάχνουν αγωνιωδώς κάποιους να εκμισθώσουν το ακίνητο για να μειώσουν, σε κάποιο βαθμό, τις επιβαρύνσεις.
Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: