επικοινωνία: e-Mail DiKAExarchion@gmail.com τηλέφωνο6971755712

Όσοι μένουμε, δουλεύουμε και αγαπάμε τα Εξάρχεια μαζευόμαστε κάθε βράδυ Δερβενίων και Θεμιστοκλέους από τις 9 και μετά. Πίνοντας ένα κρασί, μια μπύρα ή ένα τσίπουρο γνωριζόμαστε και συζητάμε. Για να φύγουν οι μαφίες και τα ναρκωτικά από τη γειτονιά μας. Για να σταματήσει ο κοινωνικός κανιβαλισμός και η αποχαυνωτική κατανάλωση. Γιατί τα Εξάρχεια έχουν ιστορία.

Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων (ανοικτή συνέλευση κάθε Παρασκευή στις 19.30 στο κηπάκι της Τσαμαδού)


-H επόμενη συνέλευση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων θα γίνει στις 21 ΟκτώβρηΤσαμαδού 15, ώρα 20.00.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ! …ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!Πρόθυμοι να διαθέσουν το σπίτι ή το κατάστημά τους σχεδόν δωρεάν εμφανίζονται πολλοί ιδιοκτήτες ακίνητων εάν βρουν ενοικιαστές που είναι διατεθειμένοι να επιφορτιστούν με τα χαράτσια και τους φόρους που επιβαρύνουν το ακίνητο.

Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται όλο και περισσότερο στα μεσιτικά γραφεία με τους ιδιοκτήτες να λένε στους μεσίτες ότι το παραχωρούν το ακίνητο τους, ακόμα και χωρίς ενοίκιο, εάν ο ενοικιαστής αναλάβει να πληρώσει τους φόρους και τα χαράτσια.
Λόγω της κρίσης υπάρχουν πολλά ακίνητα που δεν αποφέρουν κανένα εισόδημα και αποτελούν αντικείμενο υπέρμετρης φορολόγησης. Επίσης δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου άνεργοι αναγκάζονται να πληρώνουν μεγάλους φόρους επειδή έχουν κάποιο αχρησιμοποίητο ακίνητο.
Όλοι αυτοί ψάχνουν αγωνιωδώς κάποιους να εκμισθώσουν το ακίνητο για να μειώσουν, σε κάποιο βαθμό, τις επιβαρύνσεις.
Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: