επικοινωνία: e-Mail DiKAExarchion@gmail.com


**** ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ****

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Γλέντι εγκαινίων και οικονομικής ενίσχυσης της Τσαμαδού 15


Γλέντι εγκαινίων και οικονομικής ενίσχυσης της Τσαμαδού 15
 
Κυριακή 28 Ιανουαρίου από τις 2.00 μ.μ. ως το βράδυ
με το παραδοσιακό συγκρότημα Μαντάρες και το ρεμπέτικο σχήμα Τζάμπα Μάγκες.

Πλήρως ανακαινισμένο και λειτουργικό το νέο -αλλά τόσο ιστορικό -στέκι μας περιμένει όλους και όλες στη γιορτή του.
 
Δεκάδες συλλογικότητες φιλοξενήθηκαν απλόχερα, εκατοντάδες εκδηλώσεις βρήκαν στέγη, γλέντια και πάρτυ άφησαν την αύρα τους μέσα και έξω από τους τοίχους του. Αν οι τοίχοι του είχαν αυτιά θα μπορούσαν να μας διηγηθούν την ιστορία των περισσότερων κινημάτων, τη γένα δεκάδων δομών και εγχειρημάτων. Οι χιλιάδες επισκέπτες, μέλη συλλογικοτήτων, αλληλέγγυοι από κάθε γωνιά της Αττικής που συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν εκεί έχουν την τύχη να σμίξουν και πάλι με την ιστορία τους, να θυμηθούν, να συνεχίσουν.

Για το γλέντι
Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το μεσημέρι γιορτάζουμε το άνοιγμα του κατειλημμένου κοινωνικού χώρου της Τσαμαδού 15 στα Εξάρχεια, με παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια, φαγοπότι και καλή παρέα!

Ο πρώτος όροφος του κτιρίου θα ξανανοίξει έπειτα από 6 μήνες, μετά από εκτεταμένες επισκευές στη στέγη και μεγάλη εσωτερική ανακαίνιση. Έτσι, από την ερχόμενη Κυριακή ο πρώτος όροφος της Τσαμαδού 15 επιστρέφει στις συλλογικότητες της αντίστασης και της αλληλεγγύης, στα κοινωνικά εγχειρήματα και τους κατοίκους της γειτονιάς.

Με το καλό λοιπόν να ρθείτε, να δείτε από κοντά έναν ουσιαστικά νέο χώρο, στον οποίο λίγα πλέον θυμίζουν τις προηγούμενες εμπορικές του χρήσεις. Πλέον έχουμε έναν χώρο αισθητά μεγαλύτερο, ωραιότερο και ικανό να φιλοξενήσει συνελεύσεις, μαθήματα και εργαστήρια, πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Σας καλούμε λοιπόν να διασκεδάσουμε μαζί, να κουβεντιάσουμε και να ανοίξουμε με κέφι την νέα περίοδο, με συλλογικότητα, αντίσταση και αλληλεγγύη, στον κατειλημμένο χώρο της Τσαμαδού 15!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.