Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το παρακράτος της Χρυσής Αυγής σε δράση

Πάτρα: Διευθυντής σχολείου υμνητής της Χρυσής Αυγής !
XRYSH.AYGH.3Εξηγήσεις στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας θα δώσει σήμερα, ένας διευθυντής δημοτικού σχολείου της Πάτρας, για τις αναφορές που φέρεται να έκανε χθες, στην «Χρυσή Αυγή» και προκάλεσαν τις αντιδράσεις γονέων....Συγκεκριμένα, ο κύριος αυτός, κατά την διάρκεια της ομιλίας μετά τον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά και αναφερόμενος στο στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου, παρουσίασε τις ενέργειες που έχει κάνει, με σκοπό να βρεθεί κάποια λύση.
...Σύμφωνα με καταγγελίες, πολλών γονέων, στη συνέχεια της ομιλίας του, έκανε την επίμαχη αναφορά για τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι "...ίσως πρέπει να ζητηθεί βοήθεια από την Χρυσή Αυγή για να κατασκευαστεί η αίθουσα...."...Αμέσως, άρχισαν οι έντονες αντιδράσεις, αλλά και το "γιουχάισμα" του διευθυντή από τους γονείς, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν σε αυτό...κάποιοι τον πλησίασαν με άγριες διαθέσεις, αλλά αυτός έντρομος, κρύφτηκε στο γραφείο του...Σήμερα, όμως θα πρέπει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις, διαφορετικά τον περιμένει τιμωρία...Πάντως, ήδη, πολλοί γονείς του συγκεκριμένου σχολείου, ζητούν τη παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή, ενώ έγινε γνωστό ότι ο κύριος προέρχεται από οικογένεια ακροδεξιών.

Μεσολόγγι: Χρυσαυγίτες σε ρόλο μπάτσου
Τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγή συνελήφθησαν για αντιποίηση αρχής, στο Μεσολόγγι όταν προσπάθησαν να ελέγξουν τα χαρτιά μικροπωλητή σε λαϊκή αγορά...Η 58χρονη μικροπωλητής αρνήθηκε να δώσει τα χαρτιά της και κάλεσε την αστυνομία...Οταν οι αστυνομικοί έφθασαν το σημείο συνέλαβαν δύο άνδρες που βρίσκοντας στο χώρο της λαϊκής, ενώ λίγη ώρα αργότερα οδήγησαν στα κρατητήρια δύο ακόμη άνδρες, όλοι μέλη της Χρυσής Αυγής.... 
...Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. 

Μέλος της Χρυσής Αυγής ο βομβιστής της Σπάρτης (πηγή capital.gr) 
Πέθανε ο 33χρονος, που πριν από περίπου δέκα ημέρες, στις 31Αυγούστου, εξερράγη στα χέρια του αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός στο κέντρο της Σπάρτης, στην οδό Ωραίας Ελένης. 
Ο 33χρονος, επίδοξος βομβιστής, υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 33χρονος αποτελούσε μέλος της Χρυσής Αυγής και ετοιμαζόταν για εμπρηστικές επιθέσεις χωρίς ακόμα ωστόσο να έχει προσδιοριστεί ο στόχος. 
Πληροφορίες αναφέρουν πως αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης σε ελέγχους που πραγματοποίησαν σε σπίτι, το οποίο φέρεται να ανήκει σε συνεργό του, βρήκαν 60 έτοιμες αυτοσχέδιες βόμβες. 
Σύμφωνα με το Bloko.gr, εντύπωση προκαλεί πως ο φερόμενος ως συνεργός του 33χρονου, παρά τις κατηγορίες για κατοχή 60 αυτοσχέδιων βομβών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η ίδια πηγή αναφέρει πως και ο συνεργός του 33χρονου ανήκει στη Χρυσή Αυγή. 

Τα ΜΜΕ της διαπλοκής προμότορες της Χρυσής Αυγής 
Νέο "κρούσμα επίθεσης" πακιστανού σε κοριτσάκι ανάδειξαν σαν κύριο θέμα τους όλα τα ΜΜΕ της τρόϊκας. Δεν είναι τυχαίο ότι τη στιγμή που τα φασισταριά της Χ.Α. δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο και αποκαλύπτουν τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί από την κυβέρνηση και τους στυλοβάτες της, τα εκμισθωμένα ΜΜΕ επιδίδονται σε μια πρωτοφανούς έκτασης προπαγάνδα υπέρ της Χ.Α, αποσιωπώντας τις δράσεις και τα κατορθώματα της μισθωμένης συμμορίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.