Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η κοινωνική αλληλεγγύη απέτρεψε διακοπές ρεύματος στα Εξάρχεια!


Πηγή και φωτό: left.gr

Η κοινωνική αλληλεγγύη πέτυχε μια νίκη στα Εξάρχεια!

Η άμεση κινητοποίηση των περίοικων κατάφερε να αποτρέψει τη διακοπή ρεύματος σε πολίτη που δεν είχε πληρώσει το χαράτσι.
Σήμερα το μεσημέρι στη γωνία Μεθώνης και Θεμιστοκλέους εργολάβος της ΔΕΗ πήγε να κόψει το ρεύμα σε κάτοικο που δεν έχει πληρώσει το χαράτσι. 
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν άνοιξαν την πόρτα, ενώ την είσοδό του απέτρεψαν αρχικώς και κάποιοι περίοικοι που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή.

Ο εργολάβος στη συνέχεια-μόλις είδε τα δύσκολα-έφερε περίπου 10 μπράβους για να καταφέρει να τρομοκρατήσει όσους αντιδρούσαν. Σε χρόνο dt όμως μαζεύτηκαν 50 αλληλέγγυοι-ες. Επειδή σ' αυτές τις περιπτώσεις μετράει η αριθμητική, ο εργολάβος μάζεψε τους χαφιέδες του κι έφυγαν, χωρίς φυσικά να κόψουν το ρεύμα.

Ας το έχουμε στο μυαλό μας...
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!

Σημείωση από Δι.Κ.Α. Εξαρχείων.
Η κινητοποίηση μέσω μηνυμάτων ήταν άμεση. Πολλοί βέβαια είχαν ειδοποιηθεί και από άλλους γείτονες.

Να σημειώσουμε ακόμη ότι η διακοπή επιχειρήθηκε να γίνει Παρασκευή μεσημέρι, σαν τιμωρία, για να μείνει ο κάτοικος χωρίς ρεύμα το τριήμερο.

Και κάτι ακόμη: ακούστηκε ότι οι μπράβοι ήταν από την εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ. Δεν είναι όμως διασταυρωμένο. Όπως επίσης δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η εταιρεία αυτή είναι η ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. του Κωνσταντίνου Στέγγου, του επονομαζόμενου και «mr PORTO CARRAS», που είχε εμπλακεί το 2004 στο σκάνδαλο Πάχτα…και επίσης αναλαμβάνει έργα της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.