Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Καταστολή, καταστολή, καταστολή: Από το Κουκάκι άρχισε η επιχείρηση "Νόμος και Τάξη"

Στα Εξάρχεια το περιμέναμε, στο Κουκάκι ξεκίνησε το έργο καταστολής ο Κούλης. Οι κάτοικοι του Κουκακίου μπορούν νάναι "υπερήφανοι".

Μια ειρηνική διαμαρτυρία των κατοίκων του Κουκακίου χθες (11/7) ενάντια στην τουριστικοποίηση και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων πνίγηκε στα χημικά από τους "χαρμανιασμένους" πραιτωριανούς των δυνάμεων καταστολής. Ξυλοδαρμοί, χημικά και μία σύλληψη τραυματισμένου από τα ΜΑΤ διαδηλωτή.

Αρχικά έγινε προσαγωγή του διαδηλωτή στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη με την απαγγελία 5 κατηγοριών σε βαθμό πλημμελήματος.. Οι κατηγορίες είναι αντίσταση, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού, σωματική βλάβη κατά αστυνομικού, διατάραξη κοινής ειρήνης και φθορές.

Ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του και αφού ολοκληρώθηκε  το κατηγορητήριο, ο διαδηλωτής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με βαριές κακώσεις.  
Αναμένεται η μεταφορά του στην Ευελπίδων και η παρουσίασή του σε εισαγγελέα.
Καταστολή, καταστολή, καταστολή. Αυτή θα είναι η απάντηση της νέας μας κυβέρνησης σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία μας ενάντια στη λυσσαλέα επίθεσή της στα δικαιώματά μας. 

Βίντεο από την επίθεση:





από εαμελασ 11/07/2019 11:28 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.