Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πρόσκληση στην παράσταση «Η Μηχανή Αμλετ» στη μνήμη του Ντίμιτερ Γκότσεφ


Πρόσκληση στην παράσταση
«Η Μηχανή Αμλετ» στη μνήμη του Ντίμιτερ Γκότσεφ 

Ο Ντίμιτερ Γκότσεφ σημάδεψε τη θεατρική πρωτοπορία στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες. Δεμένος στενά με τον Χάινερ Μίλερ και το έργο του, υπήρξε για την ομάδα μας ένα από τα σημεία αναφοράς της. Αυτό είναι αποτυπωμένο στην παράσταση της «Μηχανής Αμλετ», η οποία συνέπεσε να ολοκληρώνει τον κύκλο της τις μέρες του θανάτου του. 

Η «ανοικείωση» θα τιμήσει το έργο του Ντίμιτερ Γκότσεφ με μια παρέκβαση στις επόμενες και τελευταίες παραστάσεις της «Μηχανής Αμλετ», το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτώβρη και Κυριακή 3 Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Νοέμβρη, τις οποίες αφιερώνουμε στη μνήμη του. 

Xάινερ Μίλερ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΜΛΕΤ 
(περί της κοινωνικής χρησιμότητας των διανοούμενων)

Στο νεοκλασικό κτίριο της εφημερίδας «Κόντρα» Αγαθουπόλεως 65 και Αχαρνών 
Ωρα έναρξης 8:30 
Μετά την παράσταση ακολουθεί συζήτηση.

Είσοδος ελεύθερη. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο 6973930419 

Δείτε το trailer της παράστασης: http://youtu.be/OOwgZmiZlb8 
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο, τον συγγραφέα, την παράσταση και τους συντελεστές της μπορείτε να βρείτε στο www.anoikeiosi.gr 

λίγα λόγια για το έργο
Πρόκειται για μια ρηξικέλευθη, ανατρεπτική προσέγγιση του κλασικού πλέον έργου του γερμανού δραματουργού, που συνδυάζει όλες τις παραστατικές τέχνες. Υποκριτική, μοντέρνος χορός, μουσική, βίντεο, γλυπτική, πίσω από τα οποία βρίσκεται μια πληθώρα δημιουργών, κι ένας ενδεκαμελής θίασος επί σκηνής, αναπτύσσονται στους χώρους ενός από τα εναπομείναντα νεοκλασικά κτίρια της περιοχής για να παρουσιάσουν τον δικό τους «διάλογο με την Ιστορία», όπως υποστηρίζει η ομάδα στο πολυσέλιδο πρόγραμμα-βιβλίο της παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.