Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η Γιορτή μας...

 Βίντεο: Από την εμφάνιση της χορωδίας της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων στο γλέντι μας

Χθές Κυριακή 10 Φλεβάρη κάναμε κι' εμείς την πρώτη μας γιορτή. Και τα πήγαμε θαυμάσια. Τόσο από προσέλευση φίλων και γειτόνων, όσο και από άποψη οργάνωσης (φαγητά, ποτά, μουσική). "Καλύτερα δεν γινόταν, αυτό μας είπαν, αυτό γράφουμε.  



Νάναι καλά όσοι φίλοι μη-μέλη βοήθησαν και ήσαν πολλοί. Πρώτα-πρώτα οι μουσικοί που έπαιξαν αφιλοκερδώς για 4 και πλέον ώρες. Μετά η χορωδία και τα μέλη της Πρωτοβουλίας κατοίκων Εξαρχείων που μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν, αλλά και έδοσαν μια άλλη νότα στη γιορτή μας. Ο φίλος ο Νώντας από τον Κολωνό που στάθηκε επάξια στο μπαρ και στον μπουφέ. Οι φίλοι μας από τον ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων. Ο φίλος Αχιλλέας από την ταβέρνα Ροζαλία με την ανεκτίμητη προσφορά του. Τα παιδιά από το πάρκο Ναυαρίνου. Οι φίλοι μας από τη συλλογική κουζίνα της Τσαμαδού 15. Και πολλοί άλλοι που έμειναν "αφανείς".


Να αναφέρουμε βέβαια και τα μέλη μας που τη μέρα της γιορτής θυσίασαν την απόλαυσή της για να φροντίζουν για την τροφοδοσία μας σε ψητά (Γιάννης, Βαγγέλης), ή υποδύθηκαν τον ρόλο της οικοδέσποινας (Ιωάννα, Ελέγκω). 
 

 Όλους όσους ήλθαν και όσους ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε τους ευχαριστούμε θερμά. Υποσχόμαστε ότι η επόμενη φορά δεν θ' αργήσει.
Δι.Κ.Α. Εξαρχείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.