Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Να καταδικαστούν οι εγκληματικές ομάδες ΔΕΛΤΑ. Όλοι αύριο στα δικαστήρια της Ευελπίδων.


Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων
Ψήφισμα και κάλεσμα αλληλεγγύης στη δίκη κατά της ομάδας ΔΕΛΤΑ 

Όλοι την Πέμπτη 30/4 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, 
κτήριο 2, αίθουσα 2 στις 11:00 πμ.

Το Μάιο του 2010 μετά το τέλος της μεγάλης αντιμνημονιακής διαδήλωσης, η γειτονιά μας, τα Εξάρχεια, δέχθηκε άγρια επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής. Σε αυτό το πλαίσιο ομάδα Δελτά-δων εισέβαλλε στα γραφεία του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών προκαλώντας καταστροφές και τραυματίζοντας σοβαρά τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Εκ μέρους των δικτύων κατατέθηκε μήνυση που εκδικάστηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2013.Παρά το γεγονός ότι οι κατηγορίες κατά των τραμπούκων της ομάδας ΔΕΛΤΑ βασίζονταν σε πλούσιο αποδεικτικό υλικό, η ομάδα Δέλτα αθωώθηκε, αποκαλύπτοντας τη μεροληψία των δικαστών υπέρ των σωμάτων ασφαλείας αλλά και τη γενικότερη σύμπλευση τους με το σύστημα κρατικής αυθαιρεσίας και καταστολής.

Την Πέμπτη 30-4 ξεκινά και πάλι η δίκη έπειτα από έφεση που ασκήθηκε. Ως Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων θα είμαστε εκεί και ζητάμε:

Να καταδικαστούν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στα γραφεία του Δικτύου και να λήξει η ατιμωρησία των δυνάμεων καταστολής και του αστυνομικού παρακράτους.

Να διαλυθούν οι φασιστικοί μηχανισμοί της αστυνομίας.

Να καταργηθεί η ομάδα Δέλτα και όλες αυτές οι εγκληματικές ομάδες καταστολής.

Όλοι –όλες τη Πέμπτη 30/4 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κτίριο 2, αίθουσα 2 στις 11:00πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.