Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Κοίτα ποιοι μιλάνε για βία και άβατο στα Εξάρχεια!



 
ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΗ.

H Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων μπροστά στο προκλητικό κάλεσμα του συνδικαλιστικού οργάνου των μπάτσων (Π.Ο.ΑΣ.Υ), στην πλατεία Εξαρχείων στις 29 Ιούνη με θέμα «Ανοιχτές & Ελεύθερες Πόλεις» !!! στεκόμαστε οργισμένοι και προβληματισμένοι.

Θέλουνε να μιλήσουνε για ανοιχτές και ελεύθερες πόλεις, αυτοί που σκοτώνουν αθώα παιδιά (όπως τον Γρηγορόπουλο και τον Καλτεζά), αυτοί που ανέχονται και στηρίζουνε τις πιάτσες ναρκωτικών. Αυτοί που μπαίνουν ακόμη και στα σπίτια μας αυθαίρετα, που κάνουν αμέτρητες προσαγωγές, συλλήψεις ακόμη και βασανισμούς νεολαίων στην περιοχή των Εξαρχείων. Αυτοί που πνίγουνε τη γειτονιά μας στα χημικά ό,τι ώρα θέλουνε, κοροϊδεύοντας τον κόσμο περί άβατου και ανομίας των Εξαρχείων.
 
Έχουν ρωτηθεί ποτέ οι κάτοικοι, οι συλλογικότητες, οι δομές αλληλεγγύης και οι θαμώνες αν συμφωνούν μ’ αυτές τις βάναυσες πρακτικές της αστυνομίας;
 
Αυτοί είναι που θέλουνε να χρησιμοποιήσουν τα Εξάρχεια ως εφαλτήριο για να επιβάλουν τον αστυνομικό νόμο της καταστολής και της ηρεμίας του νεκροταφείου. Θέλουνε να βγάλουνε από τον χάρτη της Αθήνας μια ζωντανή και δημιουργική γειτονιά.
 
Σ' αυτήν την ενορχηστρωμένη προβοκάτσια θα υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μιας ελεύθερης και αλληλέγγυας γειτονιάς με ιστορία αγώνων.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
 
Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων 
Ιούνιος 2017
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.