Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων: Για την εκδήλωση ενάντια στο κλείσιμο του 35ου Δημοτικού Σχολείου (Εξαρχείων). Φωτογραφίες-βίντεο

Ανακοίνωση

Χαιρετίζουμε τη μαζική και ενεργή συμμετοχή των κατοίκων και των φίλων της γειτονιάς στη μεγάλη μας εκδήλωση ενάντια στη μεθόδευση για την υποβάθμιση/κλείσιμο του 35ου Δημοτικού Σχολείου Εξαρχείων.

Η επιτυχία της εκδήλωσης δεν ήλθε τυχαία. Οφείλεται στην αποτελεσματική συμμετοχή (τόσο για την οργάνωση/προετοιμασία όσο και για την πραγμάτωσή της) των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων-κηδεμόνων του 35ου Δημοτικού Σχολείου, των μελών της Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων και κατοίκων της γειτονιάς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που μας στήριξαν με την αλληλέγγυα συμμετοχή τους στα δρώμενα της εκδήλωσης:
Τον Σταύρο με το μπουζούκι του, τις αφηγήτριες παραμυθιών Γεωργία Χαϊκάλη και Μαρία Κωνσταντή, τη θεατρική ομάδα "Τόπι", το "Θέατρο Αλληλεγγύης για Παιδιά", to Τσίρκο "Cachivache", τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 35ου και 36ου Δημοτικού Σχολείου που επιμελήθηκαν και διεκπεραίωσαν το χορευτικό πρόγραμμα, το μπαλέτο από την ομάδα Studio "Χώρος", τους μουσικούς από το συγκρότημα "Ψυχή του Δρόμου" και τη "Λαϊκή Ορχήστρα της Λαμπηδόνας" που μας πρόσφεραν ανεξάντλητο κέφι και διασκέδαση. 
Ευχαριστούμε τις συλλογικότητες και τα στέκια που συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε τους αλληλέγγυους επαγγελματίες της γειτονιάς για την υλική τους υποστήριξη. Τέλος, ευχαριστούμε όσες και όσους δούλεψαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Η εκδήλωση άφησε τη υπόσχεση πως χαράσσεται μια νέα προοπτική για τη γειτονιά τη στιγμή που το μέλλον της όλο και σκοτείνιαζε. Έδειξε πως αν τολμήσουμε μπορούμε την υπόσχεση να την κάνουμε πραγματικότητα.

Σύλλογος Διδασκόντων του 35ου Δημοτικού Σχολείου,
Σύλλογος Γονέων-κηδεμόνων του 35ου Δημοτικού Σχολείου
Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.