Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Και εταιρείες security αναλαμβάνουν να κάνουν διακοπές ρεύματος !



Μετά και την άτακτη υποχώρηση των γνωστών εργολάβων που συνεργάζονταν με τη ΔΕΗ για να εκτελούν τις εντολές διακοπών ρεύματος, η ΔΕΗ κατέφυγε στις υπηρεσίες των σεκιουριτάδων. Είναι γνωστή η άρνηση της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργολάβων να αναλάβουν αυτό το "έργο" αλλά και η άτακτη υποχώρηση της ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε (δείτε εδώ:http://dikaex.blogspot.com/2012/01/blog-post_387.html) και η απεγνωσμένη προσπάθεια της ΓΕΩΡΟΗ Α.Ε να κρύβεται και να αλλάζει συνεχώς την έδρα της. Μπροστά σε αυτό το "αδιέξοδο" η διοίκηση της ΔΕΗ αναζήτησε πιο "αποτελεσματικούς" εκτελεστές.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό το όνομα μιας τέτοιας εταιρείας με έδρα την πόλη της Χαλκίδας (Φαβιέρου 9, τηλέφωνο 2221082770). Είναι η OMSSE PROVISION. Πληροφορίες θέλουν την εταιρεία αυτή να έχει αναλάβει το έργο των διακοπών στα βόρεια προάστεια (Μαρούσι, Κηφισσιά, Δροσιά, Ωρωπό, Ν.Ψυχικό, Πεύκη, Μελίσσια). Περισσότερα για τις δράσεις και το προφίλ της εταιρείας αυτής δείτε εδώ: http://www.provision-sa.gr


Ξεκίνησε τη δράση της σαν μια περιφερειακή σεκιουριτάδικη εταιρεία και σιγά-σιγά επεκτάθηκε σε άλλες υπηρεσίες (δείτε στο προφίλ της). Συνεργάζεται όπως ισχυρίζεται με δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Από κάτοικο του Νέου Ψυχικού καταγγέλθηκε η εν λόγω εταιρεία για διακοπή ρεύματος κατόπιν παραβίασης κλειδωμένου ιδιωτικού χώρου. Το γεγονός συνέβη στην οδό Μπουμπουλίνας προ 3 ημερών. Τόσο η ΔΕΗ όσο και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ επιβεβαίωσαν τη συνεργασία της Provision με τη ΔΕΗ για το θέμα των διακοπών.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αυτές οι εταιρείες καλούνται να υλοποιήσουν τις εντολές της ΔΕΗ και της κυβέρνησης γενικά. Να αναμένουμε ότι σε μια επόμενη φάση θα καλούνται μισθοφορικά στρατεύματα για να κάνουν τις διακοπές  και ό,τι άλλο επιτάξει η τρόϊκα ;

Οι σεκιουριτάδες της Provision θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Πληροφορίες και φωτο από: http://tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.