Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Όταν η προπαγάνδα τρομοκρατεί...

Απόσπασμα από δημοσίευση του Covid-Gr_Παρατηρητήριο

"ΟΙ ΗΠΑ παρουσιάζουν μια μικτή εικόνα, με τους θανάτους από κοροναϊό να συνεχίζουν να μειώνονται (κάτω από 800 τη μέρα για πρώτη φορά από πέρυσι τον Οκτώβριο), κάτι που αποτελεί ένδειξη ότι τα εμβόλια «δουλεύουν», καθώς σχεδόν το 40% των ενηλίκων στις ΗΠΑ έχουν κάνει τουλάχιστον τη μία δόση, μεταξύ των οποίων τα τρία τέταρτα των ανθρώπων άνω των 65 ετών. Αλλά, από την άλλη, τα νέα κρούσματα αυξάνουν για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα, κάτι που προξενεί μεγάλη ανησυχία στο CDC, όπως είπε η επικεφαλής του".


Αυτά γράφει η κυβερνητική ναυαρχίδα της προπαγάνδας in.gr στην ιστοσελίδα της την 6.4.2021. Ανατρέξτε στον σύνδεσμο.
Ψάχνοντας κανείς στο έγκυρο ιστολόγιο worldometers αποκαλύπτει τη λαθροχειρία. Ο συντάκτης του in.gr αναδημοσιεύει από το επίσης κυβερνητικό ΑΠΕ πιθανόν μια παληότερη ανάρτηση των Financial Times. Το απόσπασμα που παραθέσαμε πιο πάνω θα το βρείτε στο τέλος του άρθρου. 

Στον σύνδεσμο https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/ αποκαλύπτεται η λαθροχειρία. Σχετικά τα δύο επόμενα γραφήματα με ημερομηνίες 27.3 και 5.4 μαρτυρούν πως οι θάνατοι από κοροναϊό κυμαίνονται σε διάστημα 10 ημερών κάτω από 700 κρούσματα ανά ημέρα.


Το επιτελείο των αρίστων έκανε πάλι το θαύμα του.

Πάλι στο ίδιο ιστολόγιο και την ίδια ημερομηνία οι εργολάβοι της τρομοκράτησης επιχείρησαν μια πιο καραμπινάτη λαθροχειρία.

στην ιστοσελίδα https://www.in.gr/2021/04/06/b-science/sars-cov2/koronaios-kseperase-fragma-ton-3-ekat-o-arithmos-ton-nekron-pagkosmios/ γράφουν (ημερομηνία ανάρτησης 6/4/2021):

Κοροναϊός : Ξεπέρασε το φράγμα των 3 εκατ. ο αριθμός των νεκρών παγκοσμίως...

Αυτή τη φορά επικαλούνται το Reuters από το οποίο ανέσυρε, πάλι το αμαρτωλό ΑΠΕ, την υποτιθέμενη είδηση. Μια ματιά στις καθημερινές επικεφαλίδες ακόμη και σήμερα (8/4/2021) του ιστολογίου worldometers θα διαπιστώσει ότι τα 3 εκατ. είναι μακρυά ακόμη.

Προς τί αυτή η παραπληροφόρηση και μάλιστα από το κρατικό και υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργού ειδησεογραφικό πρακτορείο ; Που αποσκοπεί ;

Σε ένα μόνο συμπέρασμα οδηγούν αυτές οι κυβερνητικές αλχημείες: Η προπαγάνδα και "παρηγορεί" και σκοτώνει με τη σπάθα της τρομοκράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.